Hoe het werkt

Design uitkiezen

Of je nou meer leads wilt genereren, meer e-mailadressen wilt verzamelen, meer verkopen wilt realiseren of iets anders wilt bereiken, MLink heeft er een design voor! We hebben een bibliotheek vol met uiteenlopende designs voor elk denkbaar doel. De designs hebben één ding gemeen: ze zijn uitvoerig getest en bewezen effectief.

MLink aanvragen

Het aanvragen van een MLink is bijna nog makkelijker dan het uitkiezen van een template. Wanneer je een template hebt gevonden die past bij je doelstelling, vul je het formulier op deze pagina in. Vervolgens gaan wij aan de slag met je landingspagina. De teksten lever je in ruwe vorm aan en wij maken er een mooi geheel van. Ook de foto’s voor op je landingspagina kunnen wij verzorgen als je dat wilt. Sommige landingspaginadesigns hebben bijvoorbeeld een sectie met referenties. Als een sectie voor jou niet relevant is, laten we deze gewoon weg van je landingspagina.

Wij doen het werk

Binnen 24 uur na je aanvraag maken we je landingspagina met het door jou gekozen design. De landingspagian wordt gemaakt op basis van …  … popups, leads komen binnen bij je mail/CSV-bestand. Er is ook ruimte voor een revisieronde zodat je zeker weet dat je landingspagina past bij wat je voor ogen hebt.

MLink gebruiken

We streven ernaar om een landingspagina binnen 24 uur na een aanvraag live te laten gaan, maar vaak lukt dit veel sneller. Je ontvangt van ons een mail wanneer de landingspagina ontvang je van ons een mail met een link naar je landingspagina en de inloggegevens. Vervolgens kun je de landingspagina gaan inzetten. Dat kan op veel verschillende manieren, waaronder de link delen op social media, gebruiken in e-mails en nieuwsbrieven of plaatsen op je website.

Klaar voor een omzetboost?

Start vandaag nog met MLink en haal het maximale uit je online marketing!

De volledige website van MLink gaat binnenkort live

Krijg een melding wanneer het zover is

Pin It on Pinterest

Share This