template

Domein te koop

MLInk-template: domein te koop

Verwijs jouw domeinnaam door naar jouw landingspagina op basis van dit effectieve design. Wanneer een geïnteresseerd persoon een bod  effectieve MLink-landingspagina krijg jij automatisch een bericht per e-mail.  In dit design kan alles worden aangepast: de tekst, de lettertypes, maar ook de achtergrond kun je zelf uitkiezen uit een door ons gemaakte selectie van meer dan 25 professionele afbeeldingen.

Dit design beschikt over een uiterst effectieve “exit-intent pop-up”: een pop-up die verschijnt wanneer de software detecteert dat de gebruiker het tabblad of de pagina wil sluiten of verlaten. Met deze unieke pop-up weet je zeker dat je alles uit je landingspagina haalt en zoveel mogelijk bezoekers omzet naar leads.

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruiken van dit design in vergelijking met het aanmelden van een domeinnaam bij een domeinmarktplaats:

  • Geen commissies afdragen;
  • Je ontvangt direct een melding wanneer er een nieuwe lead is of wanneer er een nieuw bod is gedaan;
  • Er zijn geen afleidingen op de landingspagina;
  • Er wordt maar één domeinnaam tegelijkertijd aangeboden (geen cross-selling of upselling).

Je ontvangt korting wanneer je dit design gebruikt voor 10 landingspagina’s. De prijs is dan namelijk niet 9,95 per jaar per landingspagina, maar slechts 49,95 per jaar per landingspagina.

 

Voorbeelden van landingspagina’s waar dit design is gebruikt vind je hier en hier.

Klaar voor een omzetboost?

Kies een template en vraag vandaag nog jouw MLink-landingspagina aan!

De volledige website van MLink gaat binnenkort live

Krijg een melding wanneer het zover is

Pin It on Pinterest